Kunder

Du är i gott sällskap

Vi har över 8000 kunder runt om i Sverige och Europa, från restauranger, barer, nattklubbar till stora restaurang- och hotellkedjor.

Jimmy-Gustafsson-rospiggarna

Rospiggarna Speedway

"Vi har tusentals transaktioner samtidigt och kassan funkar alltid" För Rospiggarna Speedway och Jimmy Gustafsson, funktionär, är det viktigaste att kassasystemet är driftssäkert och stabilt. Under de korta…

Patric Hoppe Trivec

Kastrullen

”Det bästa är att Trivecs kassasystem går att bygga på efter behov” Restaurang Kastrullen i Åre har haft Trivecs kassasystem sedan 2013. Idag har de fem stationära kassor,…

Malmö FF Eleda stadion

Malmö FF

”Vi har 7 000 transaktioner på 20 min och kassan funkar alltid smidigt” På Eleda Stadion görs drygt 14 000 transaktioner i samband med en match. Cirka 7000…

Lars Toresson

Treehouse Hovdala

 ”QR-lösningen gör att vi kan välkomna nya gästgrupper” Trivecs kassalösning gör att The Treehouse fem meter ovan mark funkar smidigt, liksom QR-beställningarna i restaurangen nere på marken. -…

Tobias Wikberg Rival

Rival

”Vi valde Trivec för deras många partnerintegrationer" Trivecs omfattande partner-nätverk avgjorde när Rival bytte till Trivec. - Vi valde Trivec för deras många olika partnerintegrationer och för att…

An Nam Trivec

An Nam

Så nådde restaurang An Nam nya kundgrupper med QR-koder Michael Vu som driver An Nam på Tegnérgatan tycker att fler borde testa QR-koder i restaurangen. - QR-koder har…

Himkok

Med hållbara värderingar får norska Himkok personalen att stanna länge Hur blev den norska baren Himkok i Oslo en av de mest hållbara barerna i världen? Och vilken…

Mezzo Trivec

Mezzo

”Trivecs support är mycket bra” Sandra Berntsson, en av ägarna till Hotell & Restaurang Mezzo i Tandådalen har arbetat med Trivec i många år och aldrig velat byta…

Vidhave Trivec

Vidhave

Vidhave dubblade dricksen med dricksprocent Vi talade med Gustav Körnsberg, Driftchef på Snack Mat och Bad, en del av Destination Vidhave, precis vid strandlinjen strax utanför Visby. För…

Granna Matbar Trivec Systems

Granna Matbar

Så gör Granna Matbar för att locka gäster  Nya koncept som lockar olika typer av gäster gör att folk vill gå ut och äta och komma tillbaka ofta.…

Kung Carls Restauranger & Barer

Kung Carls Restauranger & Barer

Kung Carls Restauranger & Barer har dubblat omsättningen Vi fick en pratstund med Jan Andersson, krögare och delägare i restaurangbolaget i Hotel Kung Carl och Bistro la Belle…

Marvin Romein

Pom Friterie

Enkelt att hålla koll på marginaler i Trivecs kassasystem Tillsammans med sin partner Jorit Gras öppnade Marvin Romein Pom Friterie, en premiumrestaurang och bar i Stockholm för ett…

Lasse i parken

Lasse i parken

Så fick Lasse i Parken samma omsättning men lägre kostnader efter pandemin Restaurangen Lasse i parken lockade i över 15 år gäster med kända band gratis. När pandemin…

The chef

The Chef i Övik

Fler försäljningsställen med Trivecs mobila kassasystem Marie Westermark och hennes man Ante driver familjerestaurangen och kvarterskrogen The Chef i Övik vid hamninloppet i Örnsköldsvik. Valet föll på Trivec…

Nobis och Trivec

Nobis

Ökad gästnöjdhet och smidig hotellintegration när Nobis valde Trivec För Guadalupe Banegas, COO, på Nobis Hotell Norrmalmstorg kändes Trivec som den självklara kassaleverantören. Ett kassasystem med många betalsätt,…

Niklas Holgersson på Stars and stripes

Stars and Stripes

Stars and Stripes ökar sin lönsamhet med HandyPay För Niklas Holgersson, ägare och grundare av Stars and Stripes, är Trivecs HandyPay en produkt med stor potential. HandyPay, som…

Ägare Kol & Cocktails

Kol & Cocktails

Smidig fakturering via e-mail tack vare Trivec’s integration till Fortnox   Michael, Mattias och Diana från Kol & Cocktails, har alla arbetat med Trivec i många år. Det…

Sälens Högfjällshotell och Trivec

Sälens högfjällshotell

Martin Sahlberg, operativ chef på Sälens Högfjällshotell samt Gammelgården i Sälen, ser många fördelar med Trivec Buddy, QR-koder och digitala menyer. - Jobbar du på rätt sätt med…

Per Westin O'learys

O’Learys

2015 slog portarna upp till världens största O’Learys i Skandinaviens största köpcentrum – Mall of Scandinavia. Per Westin, som är en van användare av Trivecs kassasystem version Dino,…

Jesper Svensson är VD för Pepe’s Bodega

Pepe’s Bodega

Pepe's Bodega startade som ett hål i väggen i Båstad för över 30 års sedan, och är idag en populär och välkänd anläggning med två restauranger och en…

Scandinavian Resorts

Med 13 restauranger och barer samt en bred verksamhet är Sälens Högfjällshotell en modern klassiker i den svenska fjällen. För att servering och betalning ska gå smidigt krävs…

Malmö FF Trivec

Malmö FF

Med kapacitet på 24 000 besökare har Stadion i Malmö sedan invigningen 2009 sålt ett och annat popcorn. Inte nog med att Stadion innefattar 56 kiosker, 2 folköl-stånd,…

Trivec-Ciccios-video

Ciccio’s

Ciccio’s är en italiensk pärla mitt i centrala Stockholm med den italienska matälskaren Toto i spetsen. Se Toto berätta mer om vad Ciccio’s faktiskt betyder, hur restaurangen kom…

Berns-salonger-Trivec-kund

Berns Salonger

 Restaurangchef Anna Lundblad berättar om Berns historia, festliga jubileum och hur Trivec har varit och kommer fortsätta vara en viktig del i Berns verksamhet. 39 kassor fördelade mellan…

Attila Tamas och Patrick Lucic

Pivo

Attila Tamas och Patrick Lucic driver Restaurang Meet och Restaurang Pivo i Göteborg, två självklara inslag på Göteborgs restaurangscen. De drivs av utmaningar och ser bekvämlighet som sin…

Några av våra kunder

Grand Hotel

Grand Hotel

Grand Hôtel Stockholm har varit hem för celebriteter, storslagna evenemang och helt vanliga livsnjutare sedan 1874.

Svenska Brasserier

Svenska Brasserier

Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette, Stockholms Matmarknad och Ulriksdals Värdshus i Stockholm.

Liseberg

Liseberg

Liseberg är en park för alla. Sedan 1923 har de fått miljontals människor att mötas och trivas tillsammans.

Wallmans

Wallmans

Dinnershows – den framgångsrika kombinationen god mat och glittrande show var Wallmans först i Sverige med.

Trivec Kund Kläppen Skiresort

Kläppen Ski Resort

Kläppen Ski Resort en privatägd skidanläggning i Sälen. Det finns ett flertal restauranger, caféer och barer.

Trivec Kund Gröna Lund

Gröna Lund

På Djurgården ligger Gröna Lund – en magisk värld där det omöjliga blir möjligt. Gammal blir ung, liten blir stor, upp blir ner och ner blir upp.

Adam Albin

Adam / Albin

Adam och Albin erbjuder en gastronomisk middagsupplevelse med matlagning baserad på a’la minute tillagning  och exceptionella ingredienser.

Trivec Kund Hotel Pigalle

Hotel Pigalle

Hotel Pigalle finns mitt i Göteborg centrum. Sensuella former och nya överraskande rum finns ständigt att upptäcka samt den trevliga restaurangen Atelier.

Trivec Kund Rasta Group

Rasta Group

Rasta Groups affärsidé är att äga, förvalta och utveckla bolag inom servicenäringen och omfattar dotterbolagen Rasta Sverige, Kulturrestauranger och Ullevi Restaurang & Konferens.

John Scott's

John Scott’s

John Scott’s är ett pubkoncept under Ipswich93 och skapades för att ge folket ett andra vardagsrum.

Stureplansgruppen

Stureplansgruppen

Stureplansgruppen driver i dagsläget nära 40 restauranger och nattklubbar samt caféer. Företaget äger även Berns och Stockholm City Conference Center.

Trivec Kund Fiskekrogen

Fiskekrogen

Hos Fiskekrogen bjuds du på klassiker såväl som på innovativa matlagning, allt med det bästa från havet. Göteborg, havet och råvaror av högsta kvalitet.

Pet Sounds Bar

Pet Sounds

Pet Sounds Bar ligger i Katarinahuset på Södermalm och erbjuder en bladning av middag, spelningar, vin och quiz.

Kontakta oss!

När du har fyllt i dina uppgifter kommer du att bli kontaktad av en av våra duktiga experter inom kort. Våra experter lyssnar på dina utmaningar och hur våra produkter skulle kunna hjälpa dig till ett smidigt order- och betalflöde i just din restaurang.