Dryckessystem
Fördelarna med ett dryckessystem
Maximera inkomsten och minimera spillkostnader samt svinn genom programmerad dosering och bättre kontroll över försäljning och lagerstatus.
Förbättrad realtidsöversikt
-
Realtidsöversikt och förbättrad administration med ett dryckessystem
-
Registrering av samtliga enheter som serverats
-
Realtidsjämförelse av mängd dryck serverad och betald
Minimera kostnader och svinn
-
Servera alltid rätt mängd dryck
-
Ingen risk för svinn eller spill vid upphällning
-
Förbättrad kontroll av baren
Bättre service
-
Häll upp fler drycker parallellt
-
Servera fler gäster samtidigt
-
Flexibel lösning anpassad till dina behov
Vad kostar dryckessvinnet dig?
Många av våra kunder hade ingen uppfattning kring hur mycket pengar som varje år förlorades på grund av svinn och spill, överfyllda glas samt gratisbjudningar. När dryckessystemet installerade kunde de snabbt se hur mycket pengar som sparades varje månad till deras förvåning. ROI:n är tydlig, och systemet har i de allra flesta fallen återbetalat sig själv på mindre än ett år. Det gör dryckessystemen till några av våra viktigaste produkter.
Med hjälp av vår kalkylator för barsvinn kan du räkna ut hur mycket du skulle spara.
Jag skulle rekommendera Trivecs dryckessystem till alla inom hotell- och restaurangbranschen, speciellt om du har en bar. Investeringen kan ses som stor vid första anblicken, men du kommer att ha tjänat in den kostnaden inom ungefär ett år. Du skulle bli förbryllad över hur mycket dryckesspill som förekommer och förblir obetalt. Tack vare automatiseringen går du inte miste om någon inkomst.
- Thijs Berben, Manager på Versuz
Kontakta oss!
När du har fyllt i dina uppgifter kommer du att bli kontaktad av en av våra duktiga experter inom kort. Våra experter lyssnar på dina utmaningar och hur våra produkter skulle kunna hjälpa dig till ett smidigt order- och betalflöde i just din restaurang.