Artiklar för dig som arbetar inom restaurangindustrin

Artiklar

Artiklar

Därför ska du lära känna dina närproducenter

Lär känna dina närproducenter

Lär känna dina närproducenter De senaste åren har svenskarnas medvetenhet om ”närproducerat” ökat. Restauranggästers krav på närproducerade kryddor och grönsaker samt lokala fågel- och köttleverantörer har ökat kraftigt.…

Växtbaserad mat

Växtbaserad mat – mer än en klimatfråga

Växtbaserad mat – mer än en klimatfråga För många restauranger har den senaste tidens inflation slagit hårt. Sedan slutet av 2021 har priserna på våra livsmedel stigit med…

Nyckeltal för restaurang

Nyckeltal för restauranger är viktigare än någonsin

Nyckeltal för restauranger är viktigare än någonsin Affärsnyckeltal är nu viktigare än någonsin, särskilt inom restaurangbranschen där lönsamheten beror på exakt numerisk hantering. För närvarande drivs många restauranger…

attrahera-gäster-till-din-restaurang

Så attraherar du gäster till din restaurang

Så attraherar du gäster till din restaurang För dig som vill attrahera gäster till din restaurang handlar det om mycket mer än att fylla bord. Genom att bredda…

Nyckeltal för restaurang

Vilket kassasystem är bäst för min restaurang?

Vilket kassasystem är bäst för min restaurang? Att välja rätt kassasystem är ett viktigt val för din restaurangverksamhet. Innan du fattar beslut om vilket kassasystem du ska välja,…

Trivec_operational_systems

Varför restauranger ska koppla samman sina verksamhetssystem

Varför restauranger ska koppla samman sina verksamhetssystem Genom att säkerställa att system som kassasystem, personalhantering, bokföring och lager är sömlöst integrerade kan restaurangägare driva en mycket mer effektiv…

Trivec, BokaBord och Personalkollen erbjuder helhetslösning

Bästa helhetslösningen för restauranger

Vi erbjuder en helhetslösning för restauranger Trivec, BokaBord/WaiterAid och Personalkollen erbjuder en helhetslösning för restauranger som vill ha det bästa alternativet för kassa-, personal-, bokning- och analyssystem samt…

berakna_matkostnader

Hur du beräknar matkostnaderna för din restaurang?

Hur du beräknar matkostnaden för din restaurang? Kostnadsprocent för mat är en bra mätare för restauranger och företag inom livsmedelsbranschen. Den representerar procentandelen av total intäkt som spenderas…

Trivec Payments

Hur du ökar vinstmarginalen på din restaurang?

Hur du ökar vinstmarginalen för din restaurang En av de viktigaste aspekterna när det gäller att driva en framgångsrik restaurangverksamhet är att maximera din vinstmarginal för din restaurang.…

Sköta restaurang

Planera för hur restaurangen ska drivas

Planera för hur restaurangen ska drivas Den här artikeln är en del av vår serie "Öppna restaurang" - vår guide för alla som vill öppna en restaurangverksamhet. I…

Starta en restaurang från början

Starta restaurang

Så bygger du upp din restaurang Detta är den tredje artikeln i vår serie om hur du startar en restaurang. Ladda gärna ner vårt white paper "Öppna restaurang"…

Affärsplan restaurang

Vikten av en affärsplan

Vikten av en affärsplan för restaurang Den här artikeln är en del av vår serie om att "öppna en restaurang" - vår guide som riktar sig till alla…

Restaurangconcept

Identifiera ditt restaurangkoncept

Identifiera ett koncept för din restaurang Denna artikel är första delen i en serie som kallas "Öppna restaurang" - en guide för alla som vill öppna en verksamhet…

restaurangtrender

Marknadsföra restaurang

Låt gästerna marknadsföra av din restaurang Vad innebär det att marknadsföra en restaurang? Hur fick du nys om din senaste restaurangupplevelse? Kanske var det ett ställe du passerat…

Speed rail bar

Starta nattklubb

Smarta tips för dig som vill starta nattklubb Oavsett om det är en start-up, en liten bar eller en större nattklubb, vill vi alla ha en framgångsrik nattklubb.…

Hitta personal till din restaurang

Svårt att hitta personal i sommar till din restaurang?

Vi vet att det råder stor personalbrist inom hotell- och restaurangbranschen och det är svårt att hitta erfaren personal inför den viktiga sommarsäsongen. Men misströsta inte, det finns…

Personal_restaurang

Restaurangpersonal

Framtidens restaurangpersonal Inom restaurangbranschen är det ofta hög personalomsättning. Det kan vara svårt att hitta rätt folk som också vill stanna länge. Läs våra fem tips om hur…

Trivec Payments

Smidiga betalningar

Vad är smidiga betalningar? Smidiga betalningar är en viktig del för att ge din gäst en positiv helhetsupplevelse i restaurangen. I helhetsupplevelsen för gästen ingår att alla delar…

Öka försäljningen med en restaurang-app

Digital meny

I dagens digitaliserade samhälle lever vi mer eller mindre lika mycket på nätet som i verkligheten. Din digitala närvaro är därför viktig och en välskött hemsida ger besökaren…

Dark Kitchen

Dark kitchen

Vad är Dark Kitchen? Är Dark kitchen lönsamma och vad är det för något? Dark kitchen är en digital restaurang som består av ett fysiskt kök som bara…

Kontakta oss!

När du har fyllt i dina uppgifter kommer du att bli kontaktad av en av våra duktiga experter inom kort. Våra experter lyssnar på dina utmaningar och hur våra produkter skulle kunna hjälpa dig till ett smidigt order- och betalflöde i just din restaurang.